Køge Handelsskole klar til Iværksættermesse
Uddannelse, kompetencer og ny inspiration er gode input for enhver.
På Køge Handelsskole og Erhvervsakademi Sjælland Campus Køge udbydes uddannelser og kurser, som egner sig til såvel beskæftigede som ledige. Iværksættere in spe og garvede selvstændige kan også få et skub i den rigtige retning på Lyngvej 19.
”På årets Iværksættermesse står vi klar til at præsentere vores udbud på alle niveauer,” fortæller Charlotte Due, som til dagligt er projektleder på Køge Handelsskoles Kursuscenter og fungerer som tovholder på Køge Handelsskoles indslag på Iværksættermesse lørdag den 24. marts i Ravnsborghallen i Køge. ”Vores udbud af kurser og uddannelser henvender til alle mennesker på forskellige stadier af livet og forskellige steder i karriererne. Besøg os på Iværksættermessen og hør om vores uddannelses- og kursusudbud på Køge Handelsskole og Erhvervsakademi Sjælland.” ”Som AMU-kurser udbyder vi fx en række it-kurser på vores It-center. På AMU-niveau udbyder vi også uddannelser i fx Regnskab og Løn- og gageadministration – som fx henvender sig til den selvstændige, som skal have overblikket over og forståelse for den regnskabsmæssige del af virksomheden. Ligeledes på AMU-niveau har vi fx Kommunikation og konflikthåndtering, Mødeledelse, Præsentationsteknik og grunduddannelser i Coaching og ledelse,” fortæller Charlotte Due.
Få tonet kompetencerne i ny retning
”På Akademiniveau har vi en række gode tilbud udbudt af Erhvervsakademi Sjælland Campus Køge inden for ledelse, økonomi, coaching, kommunikation, projektstyring, LEAN, forandringsledelse m.m. Modulerne henvender sig både til beskæftigede og til ledige som seks ugers selvvalgt uddannelse,” siger Charlotte Due. ”Man kan enten tage en hel akademiuddannelse i fx ledelse, kommunikation eller økonomi eller blot et enkelt modul på 60 lektioner i det fag, man netop står og mangler kompetencer indenfor.”
”På Center for Diplomledelse i Erhvervsakademi Sjælland udbydes fx Videns- og innovationsledelse som nyt fag. Her er det muligt at få inspiration til, hvordan de nye udfordringer i skiftet fra industrisamfund til vidensamfund kan håndteres. Det er et emne, som mange organisationer for øjeblikket må forholde sig til. På studiet beskæftiger man sig fx med ledelse af vidensmedarbejdere, innovationsteorier og -begreber, kreativitet, brugerdrevet innovation og strategisk ledelse. ”Center for Diplomledelse udbyder ikke kun toårige uddannelser. Her er et stort udbud af valgfagsmoduler, som kan give kompetencerne et løft fx med moduler i Forandringsledelse, Projektledelse eller Videns- og innovationsledelse.” ”Med os på Iværksættermessen har vi også nyheder fra vores konsulenthus KH Konsulenterne og vil vi også præsentere vores nye udbud af fagspecifikke kurser, som kan tone uddannelser og styrke kompetencer for mennesker, der har behov for nye faglige færdigheder eller som ønsker at skifte karrieremæssigt spor. Med andre ord: Så repræsenterer vi en bred uddannelsesmæssig pallette, og vi glæder os til at bidrage til Iværksættermessen 2012,” slutter Charlotte Due.